Shërbimet e Dietologjisë dhe Këshillmorja për ushqim

Shërbimet e Dietologjisë dhe Këshillmorja për ushqim

Dietologu bariatrik Melin Yayıntaş SEYHAN jo vetëm që organizon ushqimin e pacientëve tanë që kryejnë operacione mbi obezitetin, por gjithashtu ofron këshilla ushqyese për ata që nuk janë të përshtatshëm për operacion. Gjithashtu rregullon ushqimin e pacientëve tanë që i janë nënshtruar balonës gastrike ose botoksit të stomakut. DUHET TË MOS HARROJMË SE; TË USHQYERIT E MIRË PAS OPERACIONIT ËSHTË SHUMË I RËNDËSISHËM QË TË HUMBNI PESHË NË MËNYRË TË SHËNDETSHME. MARRJA E PROTEINAVE, YNDYRËS, KARBOHIDRATEVE DHE LËNGJEVE NË KOHË TË PËRSHTATSHME NGA USHQIMET E PËRSHTATSHME ËSHTË MJAFT E RËNDËSIHME. TË USHQYERIT PAS OPERACIONIT DUHET TË ORGANIZOHET NGA DIETOLOGË ME PËRVOJË. PËR KONTAKT ME DIETOLOGËT TANË:  0538 976 83 79

Na lejoni t'ju thërrasim


Whatsapp

Hemen Ara

Instagram

Randevu