Aplikimi i balonit gastrik

Aplikimi i balonit gastrik

Qëllimi ynë me balonën biometrike intragastrike është t'ju bëjmë më të shëndetshëm, më të lumtur dhe më të suksesshëm. Suksesi i Balonit Biometrik Intragastrik ju lejon të përshtateni më me vendosshmëri në dietat që keni vështirësi në respektimin e tyre dhe stimulon vullnetin tuaj duke treguar se filloni të merrni rezultate në një kohë të shkurtër. Baloni biometrik intragastrik siguron humbje të dukshme në peshë kur aplikohet së bashku me rekomandimet e duhura dietike.

Cilësia e balonës që do të aplikohet është e rëndësishme në këtë fazë.. duhet të mbahet pa frikë se mos pëlcet. Por për shkak të materialeve që përdoren, janë të përshtatshme për brendinë e lukthit. Madje fakti se këto janë në masë të caktuar, i parandalon problemet që mund shfaqen.
Qëllimi i aplikimit të balonës  është të lehtësojë humbjen e peshës kur nuk nevojitet operacioni dhe në të njëjtën kohë ndonjëherë të sigurojë një operacion më të rehatshëm duke humbur një sasi të peshës para operacionit për pacientët tanë me obezitet super morbid.

Baloni biometrik intragastrik është një metodë humbje peshe pa operacion. Kjo ëshrë punë një-ditore që nuk kërkohen të shtriheni në spital. Në lukthin tuaj vendoset në mënyrë Endoskopike. Mund të zbatohet dhe të përsëritet lehtë. Nuk shkakton ndryshim afat-gjatë. nuk mbetet në trupin tuaj gjatë tërë jetës. Mund të largohet kur të dëshironi dhe është tërësisht i riciklueshëm.
 


Whatsapp

Hemen Ara

Instagram

Randevu